V. 26
MÅNDAG
KYCKLING PICATA "A LA MILANESA"
Serveras med rostad grönsakssallad, skytomatsås och klyftpotatis.
PASTA MEDUSA
Med strimlad biff, fläskfilé, champinjoner, färska tomater, grädde och senap. Toppas med riven ost.
KINESISKT STEKT FLÄSK
Med grönsaker, nötter och russin. Serveras med ris och stekt lök.
VEGETARISKA MOROT OCH BLOMKÅLSBIFFAR
Serveras med potatispure, svampsås och lingonsylt.
SMÖRSTEKT KUMMELFILE
Serveras med färsk spenat- fänkålssallad, skagenröra, kokt potatis, dill och citron.
RÄKSALLAD
Med sojabönor, linser, rotfrukter, quinoa, champinjoner och dijondressing.
V. 26
TISDAG
GRILLADE FLÄSKKOTLETTER
Serveras med stekt potatis, permesansmör, rostad äpple, rosmarin- skysås och stekt bacon.
LASAGNE AL FORNO
Med köttfärssås och tomatsås.
RAGGMUNKAR
Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.
ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.
ASIATISKA MOROTSBIFFAR
Med ingefära och chilli. Serveras med ris, rostade kikärtor och sweetchillisås.
FISH & CHIPS
Serveras med remouladesås, rädis- gurksallad, dill och citron.
CEASARSALLAD
Med kyckling, krutonger, rödlök. Toppas med riven ost.
V. 26
ONSDAG
KLASSISK WALLENBERGARE
Serveras med skirad smör, gröna ärtor, potatispuré, lingonsylt och stekt lök.
KYCKLINGPASTA
Med en krämig sås och grönsaker. Toppas med riven ost.
FRANSK KÖTTGRYTA
Med kyckling, nötribs och bönor. Serveras med kokt potatis och creme fraiche.
VEGETARISKA SPRING ROLLS
Med grönsaker och halloumiost. Serveras med pommes, BBQ- sås och örtdipp.
KRÄMIG FISKGRYTA
Med grönsaker och räkor. Serveras med vitlöksbröd, kokt potatis, dill och citron.
TONFISKSALLAD
Med ägg och avokadoröra, rödlök, quinoa, rotfrukter, oliver samt vitlöksdressing.
V. 26
TORSDAG
BOEUF BOURGUIGNON
Med rödvin, sidfläsk, morötter och champinjoner. Serveras med foliebakad gulbeta, potatis och vitlöksharicotverts.
FLÄSKFILEPASTA
Med grönsaker och en krämig tomatsås. Toppas med riven ost.
KÖTTLIMPA FYLLD MED ÄGG
Serveras med krämig dijonsås, kokt potatis och saltgurka.
VEGETARISK "BALLY"
Grönsaksgryta med cocosmjölk, spenat och kikärtor. Serveras med ris.
FLUNDRAFILE
Ost & äggpanerad. Serveras med kokt potatis, vittvinssås, blandade betorssallad, dill och citron.
VEGANSALLAD
Med rotfrukter, sojabönor, linser, quionoa, avokado, böngroddar och örtolja.
V. 26
FREDAG
JAPANSK SCHNITZEL "TONKATSU"
Ost och pankobrödspanerad. Serveras med friterad strimlad potatis, rättika- gurksallad, grillade glaserade grönsaker och tonkatsusås.
PASTA CARBONARA
Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.
KYCKLING "TABAKA"
Chilli och honungsglaserad kyckling. Serveras med klyftpotatis, tomatsalsa och fetaost- dipp.
VEGETARISK NASI GORENG
Serveras med grönsaker, spenat, mango chutney, falafel och stekt ägg.
GRATINERAD STRÖMMING MED FÄNKÅL
Serveras med potatispure, gröna ärtor, lingonsylt, dill och citron.
ASIATISK SALLAD
Med strimlad biff, grillade rotfrukter, melon, rättika, gurka, paprika och sweetchillidressing.
Copyright ©2022 All rights reserved. Bistro Sickla