V. 5
MÅNDAG
SCHNITZEL
Serveras med klyftpotatis, varma grönsaker, rödvinssås och parmesansmör
KYCKLINGPASTA
Med grönsaker och champinjoner. Serveras med en krämig tomatsås.
PYTT I PANNA
Serveras med inlagda rödbetor, dijone och stekt ägg.
VEG MOROT- PUMPABIFFAR
Serveras med potatismos, krämig svampsås och lingonsylt.
SMÖRSTEKT KUMMELFILÉ
Serveras med potatismos, varma grönsaker, vittvinssås, dill och citron.
BEETROOTSALLAD
Med betor, fetaost, pumpafrön, rödlök, rotfrukter, dijondressing och böngroddar.
V. 5
TISDAG
KÖTTBULLAR
Serveras med potatispuré, gräddsås, lingonsylt och inlagd gurka.
PASTA MEDUSA
Med strimlad biff, fläskfilé, champinjoner, färska tomater, grädde och senap. Toppas med riven ost.
RAGGMUNKAR
Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.
ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.
VEGETARISK PYTT I PANNA
Serveras med inlagda rödbetor, dijone och stekt ägg.
FISKGRYTA
Med skaldjur, blandfisk och grönsaker. Serveras med kokt potatis, vitlöksbröd, saffransaioli, dill och citron.
CEASARSALLAD
Med kyckling, krutonger, rödlök, dressing och quiona. Toppas med riven ost.
V. 5
ONSDAG
GRILLAD FLÄSKKOTLETT
Med ben. Serveras med rostad parmesanpotatis, teriyakisås, stekt lök och färsk grönsakssallad.
LASAGNE AL FORNO
Med köttfärssås och tomatsås.
KYCKLINGBRÖST
Vittvinsbraserad. Serveras med potatismos och gröna ärtor.
VEG GRÖNSAKSGRYTA
Med bönor. Serveras med rostad parmesanpotatis.
FLUNDRAFILE
Ost & äggpanerad. Serveras med kokt potatis, sagenröra, varma smörgrönsaker, dill och citron.
VEGANSALLAD
Med rotfrukter, sojabönor, linser, quionoa, avokado, böngroddar och örtolja.
V. 5
TORSDAG
BOEUF BOURGUIGNON
Med rödvinsås, sidfläsk, morot och champinjoner. Serveras med potatismos och vitlöksharicotverts.
FISK & SKALDJURSPASTA
Med spenat och fänkålssås. Toppas med saffransaioli.
GREKISK BACONLINDAD KÖTTFÄRSLIMPA
Serveras med rostad potatis, krämig feta ostsås, stekt lök och äppelkompott.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, grönsaker och spenat. Serveras med krämig tomatsås
FISH & CHIPS
Serveras med tartarsås, fänkål- gurksallad, dill och citron.
CHEVRÉSALLAD
Med betor, pumpafrön, quinoa, linser samt dijondressing.
V. 4
FREDAG
PARISARE (HÖGREV)
Serveras med stekt lök, ägg, grillad surdeg, klyftpotatis, varmostdipp och färsk grönsakssallad.
PASTA CARBONARA
Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.
SKÅNSK KALOPS
Med kokt potatis och rödbetor.
VEG AUBERGINER
Gratinerade med feta ost och tomat. Serveras med klyftpotatis, rostade kikärtor och tomatsås.
LAXFILÉ
Med skagenröra, kokt potatis, varma grönsaker, dill och citron.
CEASARSALLAD
Med kyckling, krutonger, rödlök, dressing och quiona. Toppas med riven ost.
Copyright ©2023 All rights reserved. Bistro Sickla