V. 49 MÅNDAG
ASIATISK FLÄSKSCHNITZEL
Ost och ströbrödspanerad. Serveras med ångkokt ris, grönsakssallad, vitlöksmajo samt teriyakisås.
NORRLÄNDSK KALVGRYTA
Med rotfrukter och blandsvamp. Serveras med potatispuré och lingonsylt.
FISKFILÈ TEMPURA FRITERAD
Serveras med klyftpotatis, sweet chilisås och grönsakssallad. Toppas med vårlök.
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, purjolök, curry, grädde och champinjoner. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, grönsaker och spenat. Serveras med en krämig tomatsås.
FISKSOPPA
Toppas med krutonger och aioli. (135 kr)
V. 49 TISDAG
KYCKLING WALLENBERGARE
Serveras med potatispuré, krämig gräddsås, ärtor och lingonsylt.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISK & SKALDJURSGRYTA
Med grönsaker. Serveras med kokt potatis, aioli och rostad vitlöksbröd.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, champinjoner, tomater, dijonsenap och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med kikärtor, grönsaker och koktmjölk. Serveras med ångkokt ris och toppas med friterad halloumi.
FISKSOPPA
Toppas med krutonger och aioli. (135 kr)
V. 49 ONSDAG
BOEUF BOURGUIGNON
Med morötter, sidfläsk, rödvin, fransyska och champinjoner. Serveras med potatispuré samt vitlöksfrästa harriconverts.
KÖTTFÄRSLIMPA
Serveras med rostad potatis, krämig gräddsås, varma grönsaker samt och lingonsylt.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, tartarsås, strimlad sallad, dill och citron.
PASTA BOLOGNESE
Med spaghetti och köttfärssås. Toppas med riven ost.
KRÄMIG VEGETARISK BALI GRÖNSAKSGRYTA
Serveras med ångkokt basmatiris och friterad halloumiost.
GULASH SOPPA
Med grönsaker och bönor. Toppas med yoghurt.
V. 49 TORSDAG
LOTTAS PANNBIFF
Fyllda med ost. Serveras med rostad potatis, krämig paprikasås samt grillade grönsaker.
NASIGORENG
Med ris, grönsaker, kyckling och räkor. Serveras med stekt ägg samt äppelchutney.
STEKT LAXSTAV
Serveras med vitvinssås, kokt potatis, varma grönsaker,dill och citron.
PASTA MAFIOSO
Med biff, fläskfile, sambal, grädde, purjolök och champinjoner. Toppas med riven ost.
BLOMKÅLSBIFFAR
Fyllda med halloumi. Serveras med friterad potatis, tomatsalsa, örtdipp samt jungfrusallad.
GULASH SOPPA
Med grönsaker och bönor. Toppas med yoghurt.
V. 48 FREDAG
FRANSKA BIFFAR
Bräserade i ostsås. Serveras med rostad potatis och grillade grönsaker.
LÅNGSTEKT FLÄSKLÄGG
Serveras med bräseras surkål och kokt potatis.
OST OCH ÄGGPANERAD FISKFILÈ
Serveras med kokt potatis, skagenröra och varma grönsaker.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISKA PUMPA OCH MOROTSBIFFAR
Serveras med svampsås, rostad potatis och lingonsylt
FISK SOPPA
Copyright ©2024 All rights reserved. Bistro Sickla