V. 29 MÅNDAG
FLÄSKSCHNITZEL
Serveras med kockens provencale sås, coleslaw samt friterad klyftpotatis.
ISTERBAND
Serveras med tärnade rödbetor, stuvad potatis samt rotfrukter.
ENGELSK ÖLDEGSPANERAD KOLJAILÈ
Serveras med remuladsås, potatispuré, gröna ärtor samt dill och citron.
PASTA POLLO
Med curry, champinjoner, purjolök, paprika och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK PYTT I PANNA
Serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor.
BEETROOTSALLAD
Med quinoa, linser, rotfrukter, riven chevreost samt dijonsås.
V. 29 TISDAG
PERSILJEJÄRPAR
Serveras med skogsvampsås, lingonsylt samt gröna ärtor.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
SMÖRSTEKT GÖSFILÈ
Serveras med vitvinssås, potatismos samt beetoorsallad.
PULLED KYCKLINGLASAGNE
Med tre sorters ost och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås. Toppas med riven ost.
VEGETARISK PYTT I PANNA
Serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor.
LAX SALLAD
Med tre sorters sallad, quinoa, linser, rotfrukter, rödlök samt lax och dijondressing.
V. 29 ONSDAG
OSTGRATINERADE KYCKLINGFÄRSBIFFAR
Serveras med friterad klyftpotatis, tomatsallad och en krämig paprikasås.
UGNSBRÄSERAD FRANSYSKA
I rödvin och betor. Serveras med potatismos, chevredipp och grillade rotfrukter.
FISKFÄRSBIFFAR
Serveras med klyftpotatis, stekt ägg, dijonsås och inlagda betor.
PASTA BOLOGNESE
Spaghetti med köttfärssås. Toppas med riven ost.
VEGETARISK MIMMIS RÖDBETSBIFFAR
Serveras med klyftpotatis, tomatsalsa, jungfrusallad samt chevredipp.
CEASARSALLAD
Med kycklingfilé, krutonger, dressing och toppas med riven ost.
V. 28 TORSDAG
GRILLAD FLÄSKNOISETTE
Serveras med grillade grönsaker, rödvinssås, bearnaisesås samt klyftpotatis.
KRÄMIG FRANSK KYCKLINGSTROGANOFF
Med grönsaker och paprika. Serveras med potatismos, saltgurka och rostad lök.
HEMLAGADE FISKFÄRSBIFFAR
Serveras med potatismos, varma grönsaker, stekt ägg samt vitvinssås.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, tomater, dijonsenap och grädde. Toppas med riven ost.
MIMMIS RÖDBETSBIFFAR
Serveras med tomatsalsa, chèvreost dipp och klyftpotatis.
VEGANSALLAD
Med linser, quinoa, rotfrukter, hummus, avokado, sojabönor samt örtolja.
V. 28 FREDAG
KLASSISK WALLENBERGARE
Dubbelmalen. Serveras med gräddsås, lingonsylt, potatismos och gröna ärtor.
UNGERSK GULASCHGRYTA
Med grönsaker och bönor. Serveras med kokt potatis och toppas med yoghurt.
SMÖRSTEKT GEIROSFILÈ
Serveras med skagenröra, kokt potatis och betoorsallad.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med grönsaker, kokosmjölk och kikärtor. Serveras med ris och friterad halloumiost.
KYCKLINGSALLAD
Copyright ©2025 All rights reserved. Bistro Sickla