V. 20 MÅNDAG
GRILLAD KALVKOTLETT MED BEN
Serveras med klyftpotatis, grillade grönsaker, rödvinssås samt bearnaisesås.
KYCKLINGFÄRSBIFF
Ost och tomat gratinerade. Serveras med potatismos, krämig paprikasås samt gröna ärtor.
OST & ÄGG PANERAD FLUNDRAFILÉ
Serveras med kokt potatis, skagenröra, varma grönsaker samt dill & citron.
LASAGNE AL FORNO
Serveras med tomatsås. Toppas med riven ost.
BLOMKÅLSBIFFAR MED HALLOUMIOST
Serveras med friterad klyftpotatis, tomatsalsa samt örtdipp.
LAX SALLAD
Med tre sorters sallad, quinoa, linser, rotfrukter, rödlök samt dijon dressing.
V. 20 TISDAG
BISTRONS KÖTTBULLAR
Serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka samt lingonsylt.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, tartarsås, sallad samt dill & citron.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, grädde, grönsaker och sambal. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med grönsaker, spenat samt tre sorters ost. Serveras med krämig tomatsås.
CEASARSALLAD MED KYCKLING
Med ceasardressing. krutonger samt quinoa,
V. 20 ONSDAG
UGNSBRÄSERAD FRANSYSKA
Bräserad i rödvinssky. Serveras med rostad potatis, grillade rotfrukter, färskost sås. Toppas med hackade plommon.
GRILLAD HALV KYCKLING
Serveras med sweet- chilli sås, friterad klyftpotatis samt ceasarsallad
BISTRONS FISKBULLAR
I en krämig räksås. Serveras med potatismos, varma grönsaker samt dill och citron.
KYCKLINGPASTA
Med grädde, grönsaker och kyckling. Toppas med riven ost.
MIMMIS RÖDBETSBIFFAR
Serveras med friterad klyftpotatis samt krämig svampsås.
BEETROOT SALLAD MED CHEVREOST
Med rödbetor, chevre, tre sorters sallad, linser, quinoa, rotfrukter, sojabönor och dijondressing.
V. 20 TORSDAG
KÖTTFÄRSBIFFAR
Serveras med klyftpotatis, stekt ägg, rostade betor samt krämig dijonsås.
CHILLI & HONUNGSGLASERAD FLÄSKKARRÈ
Serveras med ris, tomatsalsa samt romansallad.
FISH TEMPURA
Serveras med sweet- chilli sås, klyftpotatis, rättikasallad samt dill och citron.
GREKISK KÖTTFÄRSPASTA
Med köttfärs, tomatsås, aubergin samt sidfläsk. Toppas med halloumiost.
VEGETARISK BALI GRYTA
Med grönsaker och kikärtor. Serveras med ris.
CEASARSALLAD KYCKLING
Med quinoa, krutonger samt kycklingfilé. Toppas med riven grano padano ost.
V. 19 FREDAG
BOEUF BOURGUIGNON
Med sidfläsk, morot och champinjoner. Serveras med potatismos samt vitlöksharicoverts.
HELSTEKT KOTLETT
Serveras med friterad klyftpotatis, krämig ostsås, tomatsalsa samt sallad.
SMÖRSTEKT KOLJAFILÉ
Serveras med potatismos, vitvinsås, betsallad samt dill & citron.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISKA VÅFFLOR
Serveras med pommes, rödbetssallad, avokadokräm samt färskostdipp.
KYCKLINGSALLAD
Med honungsmelon, lök, tomat, gurka, paprika, rotfrukter, oliver samt örtolja.
Copyright ©2025 All rights reserved. Bistro Sickla