V. 22
MÅNDAG
JAPANSK SCHNITZEL "TONKATSU"
Fläsknoisette panerad med ströbröd och ost. Serveras med friterad strimlad potatis, grönsakssallad och sweetchillisås.
GREKISK PASTA
Med köttfärssås, sidfläsk och auberginer. Toppas med feta ost.
KRÄMIG KYCKLINGGRYTA
Med blandade bönor och grönsaker. Serveras med potatismos och saltgurka.
VEG PUMPA- POTATISGNOCCHI
Serveras med svampsås och grönsaker.
FLUNDRAFILÉ RULLADER
Fylld med lax. Serveras med räksås, varma grönsaker, kokt potatis, dill och citron.
TONFISKSALLAD
Med ägg och avokadoröra, rödlök, quinoa, rotfrukter, oliver samt vitlöksdressing.
V. 22
TISDAG
KÖTTBULLAR
Serveras med potatismos, gräddsås, lingonsylt och inlagd gurka.
KYCKLINGPASTA
Med grönsaker och champinjoner. Serveras med en krämig tomatsås.
RAGGMUNKAR
Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.
ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.
VEGETARISK BALLY GRYTA
Med kikärtor, grönsaker och cocosmjölk. Serveras med ris.
FISH & CHIPS
Serveras med tartarsås, dill och citron.
CHEVRÉSALLAD
Med betor, pumpafrön, quinoa, linser samt dijondressing.
V. 22
ONSDAG
UGNSBRASERA FRANSYSKA
(Bitar) med feta ostsås. Serveras med rostad potatis och marinerad paprika.
PASTA MAFIOSO
Med fläskfilé, biff, sambal, grädde och grönsaker. Toppas med riven ost.
LÅNGSTEKT FLÄSKLÄGG
Serveras med stekt lök, stekt spettskål, potatis och rödvinssås.
VEGETARISK NASI GORENG
Serveras med mango chutney och stekt ägg.
KRÄMIG FISKGRYTA
Med blandfisk, räkor och grönsaker. Serveras med stekt potatis, vitlöksbröd, dill och citron.
CEASARSALLAD
Med kyckling, stekt bacon, halloumi, krutonger, rödlök, dressing och quiona. Toppas med riven ost.
V. 22
TORSDAG
KYCKLING PICATA
Italiens ost och soltorkade tomater gratinerade i kyckling. Serveras med granatäppelsås, klyftpotatis och grillade grönsaker.
PASTA MEDUSA
Med strimlad biff, fläskfilé, champinjoner, färska tomater, grädde och senap. Toppas med riven ost.
KÖTTLIMPA
Fyll med ägg. Serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt.
VEG SÖTPOTATISPLÄTTAR
Serveras med chevréostdipp, ris och mangochutney.
SMÖRSTEKT STRÖMMING
Serveras med potatismos, gröna ärtor, lingonsylt, skirat smör, dill och citron.
LAXSALLAD
Med rättika, gurka, sojabönor, quionoa och dijondressing.
V. 22
FREDAG
KLASSISK WALLENBERGARE
Dubbelt malen kalvkött. Serveras med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingonsylt.
PASTA CARBONARA
Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.
ROSTAD KYCKLINGKLUBBA
Serveras med rostad potatis, äpple, stekt lök och skytomatsås.
VEG GRATINERADE AUBERGINER
Med feta ost. Serveras med sötpotatispommes, tomatsås och rostade kikärtor.
STEKT LAXFILÈ
Serveras med kokt potatis, varma grönsaker, vittvinssås, dill och citron.
KYCKLINGSALLAD
Med rotfrukter, rödlök, tomater, oliver, quinoa, böngroddar, gurka och örtolja.
Copyright ©2023 All rights reserved. Bistro Sickla