V. 25 MÅNDAG
GRILLAD FLÄSKNOISETTE
Serveras med friterad klyftpotatis, granatäpplesky, chevredipp samt grillade grönsaker.
FRANSK KRÄMIG KYCKLINGSTROGANOFF
Med paprika samt champinjoner. Serveras med potatismos, saltgurka samt rostad lök.
UGNSBAKAD FISK I FOLIE
Med färsk potatis samt grönsaker. Serveras med aioli samt dill & citron.
PASTA BOLOGNESE
Med bistrons köttfärssås. Toppas med riven ost.
BLOMKÅLSBIFFAR MED HALLOUMIOST
Serveras med friterad klyftpotatis, tomatsalsa samt örtdipp.
BEETROOTSALLAD MED CHEVREOST
Med quinoa, linser, rotfrukter, betor samt dijondressing.
V. 25 TISDAG
FRANSKA KÖTTFÄRSBIFFAR
Serveras med potatismos, krämig cheddarsås, stekt ägg samt grönsakssallad.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
SMÖRSTEKT FLUNDRAFILÉ
Serveras med kokt potatis, skagenröra, varma grönsaker samt dill & citron.
KYCKLINGPASTA
Med kycklingfilé, grönsaker samt grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, spenat samt grönsaker. Serveras med krämig tomatsås.
HALLOUMISALLAD
Med halloumi, linser, quinoa, rotfrukter, sojabönor, hummus, avokado samt örtolja.
V. 25 ONSDAG
BACONLIONDAD MAJSKYCKLINGFILÈ
Fylld med ost och soltorkade tomater. Serveras med rostad potatis, paprikasås och grillade rotfrukter.
UNGERSK GULASCHGRYTA
Serveras med kokt potatis och toppas med yoghurt.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, tartarsås, sallad samt dill & citron.
PASTA MARINARA
Med fisk, räkor, purjolök, sambal och paprika. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA RÖDBETSBIFFAR
Serveras med cheddarsås, stekta champinjoner samt klyftpotatis.
VEGANSALLAD
Med linser, quinoa, rotfrukter, hummus, avokado och örtolja.
V. 25 TORSDAG
FLÄSKSCHNITZEL
Serveras med rödvinsås, friterad potatis samt en färsk grönsakssallad.
KÖTTBULLAR MED STUVADE MAKARONER
Serveras med lingonsylt samt saltgurka.
SMÖRSTEKT KOLJAFILÈ
Serveras med ostsås, rödbetssallad och friterad potatis.
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, champinjoner, paprika., grädde samt persilja. Toppas med riven ost.
MIMMIS RÖDBETSBIFFAR (VEG)
Serveras med svampsås och potatismos,
KYCKLINGSALLAD
Med tomat, gurka, rödlök, örtolja och ruccola.
V. 24 FREDAG
KALVBIFF
Fyllda med ostäggröra, potatismos, krämig dijonsås och grillade grönsaker.
GRILLADE FLÄSKRIBBS
Serveras med klyftpotatis, tomatsalsa och färskostdipp.
SMÖRSTEKT KOLJAFILÈ
Serveras med kokt potatis, vitvinssås och varma grönsaker.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor samt kokosmjölk. Serveras med ris samt friterad halloumiost.
DAGENS SALLAD
Copyright ©2025 All rights reserved. Bistro Sickla