V. 37 MÅNDAG
KYCKLING GORDON BLUE
Kycklinfilé fylld med rökt skinka och ost. Serveras med grönsaks coleslaw, klyft potatis samt granatäppelsås.
BISTRONS KÅLDOLMAR
Serveras med en krämig grönsakssås, kokt potatis samt lingonsylt.
KRÄMIG FISKGRYTA
Med blandfisk och grönsaker. Serveras med kokt potatis,, vitlöksbröd, dill och citron.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, champinjoner, tomater, dijonsenap och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BLOMKÅLSBIFFAR
Med halloumiost. Serveras med tomatsalsa, ostdipp och klyft potatis.
ANKFILÈ SALLAD
Med linser, rödlök, quinoa, champinjoner och dijonsås.
V. 37 TISDAG
GREKISKA KÖTTBULLAR
Med bacon. Serveras med en krämig fetaostsås, rostad potatis samt grillade grönsaker.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FLUNDRA TEMPURA
Serveras med asiatisk grönsakssallad, klyft potatis samt sweet chilisås.
PASTA POLLO
Med kycklingilé, purjolök, curry, grädde och champinjoner. Toppas med riven ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med kokosmjölk, kikärtor och grönsaker. Serveras med ris och halloumiost.
LAX & RÄKSALLAD
Med linser, rotfrukter, rödlök och böngroddar. Serveras med dijonsås.
V. 37 ONSDAG
LÅNGSTEKT HÖGREV
Serveras med klyft potatis, rödvinssås, bearnaisesås och grillade grönsaker.
KYCKLING KLUBBA "DEEP FRIED"
Serveras med sweet chilisås, ris och grönsaks coleslaw.
SMÖRSTEKT KUMMEFILÈ
Serveras med kokt potatis, äggsås och varma grönsaker.
GREKISK PASTA
Med köttfärssås, auberginer och sidfläsk. Toppas med fetaost.
ZUCCHINI OCH PALSTERNACKSBIFFAR
Serveras med klyft potatis, fetaostdipp och tomatsås.
VEGANSALLAD
Med linser, rotfrukter, quinoa, linser, avokado och sojaböner. Serveras med örtolja.
V. 37 TORSDAG
FRANSK KRÄMIG BEEF STROGANOFF
Med paprika och champinjoner. Serveras med potatismos, press gurka samt rostad lök.
HELSTEKT FLÄSKKARRÈ
Serveras med äppelsås, rostad potatis och fetaostdipp.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, rädissallad, remouladsås, dill och citron.
LAX & RÄKPASTA
Med lax, räkor, purjolök, champinjoner, sambal och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK BALIGYRTA
Med kokosmjölk, kikärtor och grönsaker. Serveras med ångkokt basmatiris och halloumiost.
CEASARSALLAD
Med kycklingfilé, krutonger, quinoa, riven ost samt dressing. Toppas med persilja.
V. 37 FREDAG
FLÄSK PICCATA "ALA MILANESA"
Fläskkotletter panerad med ägg och ost. Serveras med klyft potatis, krämig grönsakssallad och tomatsalsa.
JAMBALAYA
Stekt ris med kyckling, räkor, chorizo korv och grönsaker. Serveras med stekt ägg och dipp.
SMÖRSTEKT LAXFILÈ
Serveras med skagenröra, fänkålsallad, kokt potatis, dill och citron.
PASTA CARBONARA
Med strimlad fläsk, svartpeppar, äggula och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, spenat och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås och toppas med riven ost.
BEETROOT SALLAD
Med linser, rödlök, quinoa, beetoor, pumpafrön och dijondressing.
Copyright ©2024 All rights reserved. Bistro Sickla