V. 48 MÅNDAG
GREKISK KYCKLINGFÄRSBIFF
Fylld med fetaost. Serveras med en krämig paprika sås, potatis pure samt grillade grönsaker.
FLÄSK RIBS
Serveras med klyft potatis, äppelskysås, fetaostdipp samt grillad brysselkål.
ÄGG OCH OSTPANERAD FLUNDRAFILE
Serveras med skagenröra, kokt potatis, varma grönsaker, dill och citron.
PASTA BOLOGNESE
Spaghetti med köttfärsås. Toppas med grano padana ost.
VEGETARISKA RÖDBETSBIFFAR
Serveras med chevredipp, mango chutney samt basmatiris.
BEETROOT SALLAD
Med betor, fetaost, rödlök, linser, sojabönor, quinoa och dijondressing.
V. 48 TISDAG
ITALENSK SCHNITZEL (OSTGRATINERAD)
Serveras med friterad klyft potatis, tomatskysås samt varma grönsaker.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt rårörda lingon.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
BISTRONS FISKGRYTA
Med grönsaker och blandfisk. Serveras med kokt potatis, ajoli, vitlöksbröd, dill och citron.
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, purjolök, champinjoner, hariconvertz, curry och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK PYTT I PANNA
Serveras med stekt ägg och tärnade rödbetor.
LAXSALLAD
Med linser, quinoa, sojabönor, rotfrukter, böngroddar och dijondressing.
V. 47 ONSDAG
KYCKLINGSCHNITZEL
Serveras med friterad klyftpotatis, ärtor, granatäppelskysås samt kockens morotssallad.
HEMLAGAD KÅLDOMLA
Serveras med kokt potatis, krämig grönsakssås samt lingonsylt.
SMÖRSTEKT GÖSFILE
Serveras med vitvinssås, varma grönsaker, kokt potatis, dill och citron.
PASTA SALMONE
Med lax, räkor, kantareller, purjolök, grädde och dill. Toppas med riven ost.
VEGETARISK PYTT I PANNA
Serveras med stekt ägg, tärnade rödbetor samt dijondipp.
HALLOUMISALLAD
Med rotfrukter, linser, hummus, paprika, quinoa, böngroddar och örtolja.
V. 47 TORSDAG
BIFF STROGANOFF
Med champinjoner och paprika. Serveras med ris, rostad lök och saltgurka.
LÅNGROSTAD FLÄSKKARRE
Serveras med ugnsrostad potatis, rödvinssås, brynd lök samt äpple.
BLANDFISK I FOLIE
Med grönsaker. Serveras med skagenröra samt ångkokt potatis, dill och citron.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfile, tomater, champinjoner, dijonsenap och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, grönsaker och spenat. Serveras med en krämig tomatsås och toppas med riven ost.
BEETROOT SALLAD
Med betor, fetaost, rödlök, rotfrukter, linser, pumpafrön, böngroddar och dijondressing.
V. 47 FREDAG
GRILLAD ENTRECOTÈ
Serveras med farmar potatis, rödvinssås, bearnaisesås och grillade grönsaker.
KYCKLING TABAKA
Glasierad med chili och honung. Serveras med potatismos, tomat salsa och fetaostdipp.
RIMMAD LAX
Serveras med stuvad potatis, rotfrukter, hackad rödlök och pepparrot dipp.
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, purjolök, champinjoner, hariconvertz, curry och grädde. Toppas med riven ost.
OSTGRATINERADE AUBERGINER
Serveras med grillade grönsaker, ris, och tomatsås.
MAKRILL SALLAD
Med rotfrukter, gurka, rädisor, rödlök, linser och dijondressing.
Copyright ©2023 All rights reserved. Bistro Sickla