V. 21

MÅNDAG

Dagens kött


PERSILJEJÄRPAR

Serveras med en krämig svampsås. gröna ärtor, kokt potatis, inlagd gurka lingonsylt.

Dagens pasta


GREKISK PASTA

Med köttfärssås, sidfläsk och auberginer. Toppas med fetaost.

Dagens tips


FLÄSKRIBS

Chilli och honungsglaserad. Serveras med rödkålscoleslow, rödvinssås och potatispure.

Dagens veg


MIMMIS RÖDBETSBIFFAR

Serveras med ris, mango chutney och fetaost- dipp.

Dagens fisk


ITALIENSK FRITERAD SEJFILE

Med parmesan och ströbröd. Serveras med potatispure, stekt spettskål, gröna ärtor och paprikaaioli.

Dagens sallad



TONFISKSALLAD

Med ägg och avokadoröra, rödlök, quinoa, rotfrukter, oliver samt vitlöksdressing.

V. 21

TISDAG

Dagens kött


JAPANSK FLÄSKNOISETTE "YAKINIKU"

Serveras med strimlad friterad potatis, paprik- gurksallad, stekt lök, svamp och sås.

Dagens pasta



KYCKLINGPASTA

Med en krämig sås och grönsaker. Toppas med riven ost.

Dagens tips


RAGGMUNKAR

Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.

ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.

NYHET- FRANSK UGNSBAKAD RAGGMUNK med färskost, sidfläsk. Serveras med löksås och lingonsylt.

Dagens veg


UGNSOMELETT

Med grönsaker och chevreost. Serveras med örtdipp och tomatsalsa.

Dagens fisk


BISTRONS FISKGRYTA

Med grönsaker, räkor och blandfisk. Serveras med kokt potatis och vitlöksbröd.

Dagens sallad


RÄKSALLAD

Med sojabönor, linser, rotfrukter, quinoa, champinjoner och dijondressing. 

V. 21

ONSDAG

Dagens kött


KYCKLING "CAFE DE PARIS"

Med tre sorters ost och russin. Serveras med klyftpotatis och varma grönsaker.

Dagens pasta


PASTA MEDUSA

Med strimlad biff, fläskfilé, champinjoner, färska tomater, grädde och senap. Toppas med riven ost.

Dagens tips


GREKISK FLÄSKKARRE- SPETT "SOUVLAKI"

Serveras med ris, BBQ- sås, fetaost- dipp och marinerad lök.

Dagens veg



VEGETARISK FRANSK STROGANOFF

Serveras med ris, friterad lök och saltgurka.

Dagens fisk


OST & ÄGGPANERAD KUMMELFILE

Serveras med kokt potatis, smörgrönsaker och vittvinssås.

Dagens sallad


VEGANSALLAD

Med rotfrukter, sojabönor, linser, quionoa, avokado, böngroddar och örtolja.

V. 20

TORSDAG

Dagens kött


BOEUF BOURGUIGNON

Med rödvin, sidfläsk, morötter och champinjoner. Serveras med potatispuré och vitlök samt haricotsverts.

Dagens pasta



PASTA MED FISK OCH SKALDJUR

I en smör och spenatsås. Toppas med aioli och permesan.

Dagens tips



KYCKLINGSPETT

Chilli och honungsglaserad. Serveras med grönsakstortilla, ris, tomatsalsa och varm ostdipp.

Dagens veg




GRÖNSAKSBIFFAR

Serveras med potatispuré, svampsås och lingonsylt

Dagens fisk


FISH & CHIPS

Serveras med pommes, romuladesås, rädis- gurksallad, dill och citron.

Dagens sallad



BEETROOT SALLAD

Med rödbetor, smulad fetaost, pumpafrön, quinoa, sojabönor, rotfrukter och rödlök samt dijondressing.

V. 20

FREDAG

Dagens kött


FLÄSKSCHNITZEL

Serveras med klyftpotatis, worcestershiresås, varma grönsaker och persiljesmör.

Dagens pasta



PASTA CARBONARA

Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.

Dagens tips



KALVLEVER ANGLA ISE

Serveras med potatispure, blandbetorsallad, kapris, rödvinssås och stekt lök.

Dagens veg




AUBERGINELASAGNE

Med tre sorters ost, grönsaker och spenat. Serveras med krämig tomatsås.

Dagens fisk



FOLIEBAKAD FISKFILE

Med grönsaker. Serveras med skagenröra, kokt potais, dill och citron.

Dagens sallad



GREKISK KYCKLINGSALLAD

Med grillade grönsaker, tomat, rödlök, feta ost och örtolja.