V. 16 MÅNDAG
GRILLAD FLÄSKNOISETTE
Serveras med friterad klyftpotatis, provencial skysås, färskost dipp samt grillade grönsaker.
KRÄMIG KYCKLINGSTROGANOFF
Med champinjoner och grönsaker. Serveras med potatismos, saltgurka samt rostad lök.
BISTRONS FISKBIFFAR
Serveras med potatismos. krämig dijonsås, stekt ägg, varma grönsaker samt dill & citron.
LASAGNE AL FORNO
Serveras med tomatsås. Toppas med riven ost.
BLOMKÅLSBIFFAR
Serveras med friterad klyftpotatis, tomatsalsa samt örtdipp.
HALLOUMISALLAD
Med halloumi, quinoa, linser, rotfrukter, rödlök samt örtolja.
V. 17 TISDAG
BRÄSERAD KLAV
I en krämig paprikasås. Serveras med potatismos och varma grönsaker.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISH & CHIPS
Serveras med friterad farmarpotatis, rädissallad, tartarsås, dill och citron.
PASTA POLLO
Med paprika, rödlök, purjolök, kyckling, grädde och curry. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BLOMKÅLSBIFFAR
Fyllda med halloumiost. Serveras med friterad klyftpotatis, tomatsalsa och örtdipp.
LAXSALLAD
Med gurka, tomat, rödlök, rotfrukter, stekt lax samt dijondressing.
V. 17 ONSDAG
KYCKLINGFÄRSBIFFAR
Ost och bacongratinerade. Serveras med tomatsalsa, romansallad, vitlöksmajonäs och pommes.
H
SMÖRSTEKT KUMMELFILÉ
Serveras med potatismos. vitvinssås, varma grönsaker samt dill & citron.
PASTA MAFIOSO
Med biff, fläskfilé, purjolök, champinjoner, sambal samt grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK VÅFFLA
Med zucchini och ost. Serveras med pommes, rostad tomat, färskostkräm och avokadodipp.
BEETROOTSALLAD MED CHEVREOST
Med tre sorters sallad, smulad chevre, quinoa, linser, rotfrukter, betor, pumpafrön samt dijondressing.
V. 17 TORSDAG
GRILLAD FLÄSKNOISETTE
Serveras med grönsakscoleslow, rödvinsås och klyftpotatis.
KALVFÄRSBIFFAR
Serveras med potatismos, stekt ägg, gröna ärtor och krämig ostsås.
SYDFRANSK FISKGRYTA
Med blandfisk, blå musslor och grönsaker. Serveras med kokt potatis, vitlöksbröd och aioli.
KYCKLINGPASTA
Serveras med mixade grönsaker. Toppas med riven ost.
GRÖNSAKSBIFFAR
Serveras med potatismos, krämig svampsås och gröna ärtor.
HALLOUMISALLAD
Serveras med halloumi, quionoa, linser, rotfrukter, rödlök samt örtolja.
V. 17 FREDAG
FRANSK KRÄMIG KALVGRYTA
Serveras med rotfrukter, champinjoner, potatismos sant vitlöksfrästa haricotverts.
ITALIENSK HALVKYCKLING
Med rosmarin. Serveras med skirat parmesansmör, friterad klyftpotatis och färsk grönsaksallad.
OST & ÄGGPANERAD FLUNDRAFILÉ
Med kokt potatis, varma grönsaker, skagenröra, dill och citron.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor, kokosmjölk. Serveras med ris och friterad halloumiost.
VEGANSALLAD
Serveras med tre sorters sallad, sojabönor, rotfrukter, quionoa, linser, hummus och örtolja.
Copyright ©2025 All rights reserved. Bistro Sickla