V. 32
MÅNDAG
SVENSKA PANNBIFFAR
Serveras med potatispure, brynt löksås och stekt ägg.
PASTA BOLOGNESE
Med köttfärssås. Toppas med riven ost.
FRANSK KYCKLINGSTROGANOFF
Gryta med paprika och champinjoner. Serveras med ris, friterad lök och saltgurka.
BROCCOLI OCH BLOMKÅLSBIFFAR
Serveras med potatispure och svampsås.
LAX & RÄKBULLAR
Serveras med vittvinssås, potatispure, blandade betors- sallad, dill och citron.
VEGANSALLAD
Med rotfrukter, sojabönor, linser, quionoa, avokado, böngroddar och örtolja.
V. 32
TISDAG
GRILLAD FLÄSKNOISETTE
Serveras med timjanskysås, hasselbackspotatis, stekt lök och äpple.
KYCKLINGPASTA
Med grönsaker och champinjoner. Serveras med en krämig tomatsås.
RAGGMUNKAR
Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.
ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås.
FISKGRYTA
Med räkor och grönsaker. Serveras med kokt potatis, dill och citron.
TONFISKSALLAD
Med ägg och avokadoröra, rödlök, quinoa, rotfrukter, oliver samt vitlöksdressing.
V. 32
ONSDAG
KYCKLING "CAFE DE PARIS"
Serveras med klyftpotatis, varma grönsaker och black berrysås.
PASTA MEDUSA
Med strimlad biff, fläskfilé, champinjoner, färska tomater, grädde och senap. Toppas med riven ost.
KÖTTFÄRSLIMPA
Fylld med ägg. Serveras med potatispure, gräddsås och lingonsylt.
MIMMIS RÖDBETSBIFFAR
Serveras med ris, fetaostdipp och mangochutney.
FLUNDRAFILE
Ost & äggpanerad. Serveras med kokt potatis, skagenröra, varma grönsaker, dill och citron.
RÄKSALLAD
Med sojabönor, linser, rotfrukter, quinoa, champinjoner och dijondressing.
V. 32
TORSDAG
KRÄMIG KALVGRYTA
Med rotfrukter och skogssvamp. Serveras med stekt potatis och saltgurka.
LASAGNE AL FORNO
Med köttfärssås och tomatsås. Toppas med riven ost.
SPRING ROLLS
Med högrevsfärs. Serveras med pommes, rödkål- coleslow och sweetchillisås.
VEGETARISK NASI GORENG
Serveras med kikärtor, grönsaker, mango chutney och stekt ägg.
FISH & CHIPS
Serveras med tartarsås, rädis- gurksallad, dill och citron.
RÄKSALLAD
Med sojabönor, linser, rotfrukter, quinoa, champinjoner och dijondressing.
V. 31
FREDAG
JAPANSK SCHNITZEL "TONKATSU"
Ost och pankobrödspanerad. Serveras med friterad strimlad potatis, rättika- paprikasallad, stekt lök och tonkatsusås.
PASTA CARBONARA
Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.
STEKT KALVLEVER
Serveras med potatispure, blandade betorssallad, kapris och rödvinssås.
VEGETARISK SPRING ROLLS
Med grönsaker och halloumiost. Serveras med sötpotatispommes och sweetchillisås.
LAX WALLENBERGARE
Serveras med potatispuré, vittvinsås, gröna ärtor, skirad smör, dill och citron.
GREKISK KYCKLINGSALLAD
Med grillade grönsaker, tomat, rödlök, feta ost, bulgur och ajvardipp.
Copyright ©2022 All rights reserved. Bistro Sickla