V. 13
MÅNDAG
KYCKLING "KIEV"
Kycklingfilé, fyll med parmesansmör. Serveras med äppelsås, morotssallad med vitlök, gröna ärtor och klyftpotatis.
PASTA MAFIOSO
Med fläskfilé, biff, sambal, grädde och grönsaker. Toppas med riven ost.
STUVADE MAKARONER
MED KÖTTBULLAR
Serveras med lingonsylt och inlagd gurka.
VEG FRANSK UGNSOMELETT
Med blandade betor, chevréost och spenat. Serveras med örtdipp, pumpafrön och honung.
LAXBURGARE
Serveras med potatismos, vittvinssås, gröna ärtor, lingonsylt, dill och citron.
TONFISKSALLAD
Med ägg och avokadoröra, rödlök, quinoa, rotfrukter, oliver samt vitlöksdressing.
V. 13
TISDAG
KÖTTFÄRSBIFFAR
Fylld med ost. Serveras med potatismos, krämig paprikasås och grillade grönsaker.
KYCKLINGPASTA
Med en krämig sås och grönsaker. Toppas med riven ost.
RAGGMUNKAR
Serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon.
ALT- STEKT FLÄSK med kokt potatis och löksås.
ALT- Fransk ugnspannkaka med färsk sidfläsk och löksås.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, grönsaker och spenat. Serveras med krämig tomatsås
FISH & CHIPS
Serveras med tartarsås, fänkål- gurksallad, dill och citron.
CHEVRÉSALLAD
Med betor, pumpafrön, quinoa, linser samt dijondressing.
V. 13
ONSDAG
LÅNGLAGDA FLÄSKKOTLETTER
Med dijon och feta ostsås. Serveras med potatis, grillade rotfrukter och lingonsylt.
LASAGNE AL FORNO
Med köttfärssås och tomatsås.
DEEP FRIED KYCKLING
Serveras med klyftpotatis, färsk grönsakssallad och BBQ.- sås.
VEG GRÖNSAKSBULLAR
Serveras med krämig svampsås, potatismos 0ch lingonsylt.
BISTRONS FISKGRYTA
Med blandfisk och grönsaker. Serveras med potatis, vitlöksbröd, saffransaioli, dill och citron.
BEETROOTSALLAD
Med betor, fetaost, pumpafrön, rödlök, rotfrukter, dijondressing och böngroddar.
V. 13
TORSDAG
FRANSK BIFFSTROGANOFF
Med champinjoner och paprika. Serveras med ris, friterad lök och saltgurka.
FISK & RÄKPASTA
Med grönsaker.
PARMESANGRILLAD FLÄSKKARRÉ
Serveras med rostad potatis, granatäppelsås, stekt lök och feta ostdipp.
VEG ASIATISK PUMPA- MOROTSBIFFAR
Serveras med grillad halloumiost, ris och sweetchillisås.
GRATINERAD STRÖMMING
Fylld med kaviar och vittvinssås. Serveras med varma grönsaker, potatismos och saltgurka.
CEASARSALLAD
Med kyckling, krutonger, rödlök, dressing och quiona. Toppas med riven ost.
V. 12
FREDAG
SNICKARLÅDA
Med potatismos, saltgurka, grillade rotfrukter och rödvinsåssås med purjolök och bacon.
PASTA CARBONARA
Med fräst bacon, svartpeppar, grädde, äggula och riven ost.
OSSO BUCO
Braserad kalvlägg. Serveras med skytomatsås, stekt färsk potatis, grillade rotfrukter och feta ostdipp.
VEG PAJ "A LA BALKAN"
Med pumpa, spenat och feta ost. Serveras med rostade kikärtor, tomatsalsa och tzatsiki.
UGNSBRÄSERAD BLANDFISK
Med grönsaker i papper. Serveras med kokt potatis, skagenröra, dill och citron.
ASIATISK LAXSALLAD
Med rostade rotfrukter, rättika, gurka, sojabönor och sweetchilli- dressing.
Copyright ©2023 All rights reserved. Bistro Sickla