V. 47 MÅNDAG
KYCKLING SCHNITZEL
Serveras med klyftpotatis, granatäppelsås samt coleslaw.
SKÅNSK KALOPS
Nötgryta, med morot och lök. Serveras med kokt potatis och inlagda rödbetor.
ÄGG OCH OSTPANERAD KUMMELFILÈ
Serveras med kokt potatis, varma grönsaker och skagenröra.
PASTA MAFIOSO
Med biff, fläskfilé, purjolök, sambal, champinjoner och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BLOMKÅLSBIFFAR
Med halloumiost, rostad sötpotatis, tomatsalsa samt örtdipp.
KRÄMIG FISK OCH RÄKSOPPA
Toppas med timjanmarinerade krutonger.
V. 47 TISDAG
KLASSISK WALLENBERGARE
Dubbelmalen. Serveras med potatismos, skirat smör, lingonsylt, pressgurka och gröna ärtor.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISH& CHIPS
Serveras med pommes, tartarsås, dill och citron.
HAVETS PASTA
Med räkor, fisk, purjolök, sambal och grädde. Toppas med riven ost.
ZUCCHINI OCH PALSTERNACKSBIFFAR
Serveras med potatismos, krämig svampsås, gröna ärtor och lingonsylt.
KRÄMIG FISK OCH RÄKSOPPA
Toppas med timjanmarinerade krutonger.
V. 47 ONSDAG
STEKT HÖGREV
Serveras med plommonsås, chevréost kräm, klyftpotatis och grillade grönsaker.
JAMBALAYA
Stekt ris med kkyckling, chorizokorv, räkor och grönsaker. Serveras med örtdipp och stekt ägg.
BISTRONS FISKGRYTA
Med blandfisk och grönsaker. Serveras med kokt potatis, vitlöksbröd och aioli.
PASTA BOLOGNESE
Spaghetti med köttfärssås. Toppas med riven ost.
ZUCCHINI OCH PALSTERNACKSBIFFAR
Serveras med potatismos, krämig svampsås, gröna ärtor och lingonsylt.
KRÄMIG FISK OCH RÄKSOPPA
Toppas med timjanmarinerade krutonger.
V. 47 TORSDAG
KRÄMIG KALVGRYTA
Med blandsvamp och rotfrukter. Serveras med rostad potatis och saltgurka.
HAWAII KKYCKLING "HULLY HULLY"
Halvgrillad kyckling. Serveras med sweet chilisås, ananas och klyftpotatis.
SMÖRSTEKT TORSKFILÈ
Serveras med äggsås, beetorsallad och färsk kokt potatis.
PASTA MEDUSA
Med fläskfilé, dijonsenap, tomater, champinjoner och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor samt kokosmjölk. Serveras med ris och friterad halloumiost.
KRÄMIG FISK OCH RÄKSOPPA
Toppas med timjanmarinerade krutonger.
V. 46 FREDAG
KYCKLING WALLENBERGARE
Serveras med potatismos, krämig sås, lingonsylt samt pressgurka.
FLÄSKKARRÈ SPETT
Serveras med ris, sweet chilisås och en syrlig lök- gurksallad.
SMÖRSTEKT FÄRSK STRÖMMING
Serveras med potatismos, lingonsylt, gröna ärtor samt vitvinssås.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
VEGETARISKA BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor samt kokosmjölk. Serveras med ris och friterad halloumiost.
KRÄMIG PUMPASOPPA
Toppas med stekta champinjoner, krutonger samt chevréost.
Copyright ©2024 All rights reserved. Bistro Sickla