V. 3 MÅNDAG
KÖTTFÄRSBIFFAR
Fylld med äggröra. Serveras med rostad potatis, krämig paprikasås och varma grönsaker.
FRANSK KRÄMIG KYCKLING STROGANOFF
Med paprika och champinjoner. Serveras med ris, saltgurka och rostadlök.
SMÖRSTEKT SEJFILÈ
Serveras med citronsås, grillad fänkål, spenat och klyftpotatis.
PASTA MAFIOSO
Med biff, fläskfilé, champinjoner, purjolök, sambal och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor och kokosmjölk. Serveras med ris och friterad halloumiost.
KRÄMIG FISKSKOPPA 135kr
V. 3 TISDAG
SNICKARLÅDA
Grillade fläskkotletter. Serveras med rödvin- bacon och purjolökssås, potatismos, saltgurka och grillade rotfrukter.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, tartarsås, rädissallad, dill och citron
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, purjolök, curry, grädde och champinjoner. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA BLOMKÅLSBIFFAR
Fyllda med halloumiost. Serveras med klyftpotatis, tomatsalsa och örtdipp.
KRÄMIG FISKSOPPA 135kr
V. 3 ONSDAG
NORRLÄNDSK KALVGRYTA
Med grädde, svamp och rotfrukter. Serveras med potatispuré samt lingonsylt. Toppas med hackad persilja.
GRILLMIXTALLRIK
Ribs, fläsksida, porkbelly. Serveras med klyftpotatis, sweet chilisås samt marinerad rödlök.
SMÖRSTEKT KUMMELFILÈ
Serveras med skagenröra, kokt potatis, varma grönsaker, dill och citron.
LASAGNE AL FORNO
Köttfärslasagne. Serveras med kockens mustiga tomatsås och toppas med riven ost.
VEGETARISKA BALIGRYTA
Med grönsaker, kikärtor och kokosmjölk. Serveras med ris och friterad halloumiost.
Dagens soppa. 135kr.
V. 2 TORSDAG
BOUEF BOURGUIGNON
Fransk nötgryta med sidfläsk, champinjoner, morot och rödvin. Serveras med potatis och vitlöksfrästa haricot verts.
GRILLAD HALVKYCKLING
Serveras med klyftpotatis, skysås och sideceasarsallad.
SMÖRSTEKT TORSKFILÉ
Serveras med kokt potatis, räksås, betorsallad, dill och citron.
KYCKLINGPASTA
Med grönsaker och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK BIFFAR (betor)
Med blandade betor. Serveras med ris och chevréostdipp.
GULASCHSOPPA
V. 2 FREDAG
FLÄSKSCHNITZEL
Serveras med klyftpotatis, granatäppelsås samt grönsakscoleslaw.
OSSO BUCCO ALA MILANESE
Kalvlägg bräserad i tomatsås. Serveras med potatismos, grillade rotfrukter och toppas med färska örter.
LAX WALLENBERGARE
Serveras med potatismos, gröna ärtor, vitvinssås och lingonsylt.
PASTA CARBONARA
Med sidfläsk, bacon, grädde, svartpeppar samt äggula. Toppas med riven grano- padano ost.
Beetoor biffar.
KRÄMIG FISKSOPPA
Serveras med krutonger och aioli.
Copyright ©2025 All rights reserved. Bistro Sickla